Kit Away Baru ARSENAL

Posted on 4:47 AM

Season 2009/2010 ARSENAL away kit warna putih tapi untuk season depan dah tukar balik warna kuning! Kena cari juga laa aku kit away kit yang lama sebab aku takde lagi yang putih!


Player no 4 tu macam nak blah buat apa sesat kat pic ni buat sakit hati ada laa


Kuning dan marrrrrooooonnn!!!

Bila pulak home punya nak keluar nie??

adidas tengkorak?

Posted on 4:43 AM

Kali ni adidas"Hardland"  X JAPAN mastermind salah satu streetwear yang kaw di nippon! Malas nak cerita banyak tapi apa yang best tengkorak dekat lidah kasut! JAHAT!

tapi memang confirm kena beli on9 sebab dekat Ltd Edt Vault Singapore jer yang ada dan itu pun limited! Ballot system lagi! Pink di bawah Hitam di atas?

Pics via Sneaker Freaker !

Camera LOMO baru?

Posted on 10:05 PM

Aku memang suka lomography sbb die guner film yang mcm2 effect bleh dapat bila crossprocess! Tapi satu jer aku tak suka, FILEM 120 mcm sial. Susah nak dapat dan mahal sangat kat eBay. Aku nak review pasal SPINNER 360!


Pelik kan tapi korang nampak tak keychain macam racun ko suruh tarik tu? Bile korang tarik jer picu ker aper ker camera nie akan pusing 360 darjah sambil shutter terbukak! Wow! Horizon 180 jer! Meh aku tunjuk korang hasil2 dari geng2 LOMO sedunia!


Menarik tak? Yang pic color pelik ijau oren tu semua sebab film Xpro!
Aku pun tak tau price berapa dan aku nak sangat benda nie skarang!

Nike SB Thai Temple "Eric Koston"

Posted on 9:23 PM

Nike SB Dunk HI Thai Temple "Eric Koston" dah kuar hari ni dekat SHOWROOM sebab aku tanya dorang semalam tapi aku dah takde duit bulan ni. So kasut ni aku lepaskan biar pun gold die sangat cun dan mencapap tapi aku kena tahan laa bulan ni. Jangan aku ternampak orang pakai sudah confirm aku rasa nak rompak orang tu. Sakit hati! Parents aku, kakak aku pun tak nak belanja kasut untuk aku dah. Herm......


Apa best?? Confirm laa insole!! JAHAT!!