Nike SB yang ditunggu

Posted on 10:48 PM

Aku boleh jadi sakit jiwa dengan Nike SB sebab every month ada jer kasut yang aku kena beli, dah tak boleh beli kasut lain. Nike Air Max lagi, nak cari Jordan lagi, nak PUMA Clyde lagi, Supra takda dalam list lagi setakat ni..hahahaha..still tak jatuh cinta biarpun aku g kedai jual Supra letak gambar Justin Bibirrr pakai Supra, boleh g mam! So ni SB yang aku tunggu!