bobby hundreds suka jim davis?

Posted on 3:54 AM

Siapakah Jim Davis?


 well tengok gambar dah tau dia ni cartoonist. Dia la yang cipta garfield nie
Then siapa pula si Bobby Hundreds?

Dia ni plak co-founder thehundreds
clothing line untuk skater and mostly for streetwear and logo dorang adalah adambomb
brand thehundreds dah menjadi favorite aku eventho kakak dan adik aku tak suka, aku kisah apa! janji aku selesa..hahahahaha..
 
Actually ini cerita lama. Nov tahun lepas diorang dah release TheHundreds X Garfield collection tapi kt US la so sama ada sampai ke tak kat Malaysia ni kene tunggu laa krookz-kl inform. Aku berharap sangat masuk collection ni biarpun orang cakap bobby tu bangang macam jamesbond undftd sebab collab dengan cartoon? Suka hati dia laa dia tokey kan! Lemme show u guys some of the collection!
 This one nice sebab garfield pakai tees adam bomb!

 hahahaha..xfaham aku

yang ini confirm aku sapu dua sebab basic gila!


Herm..ada ker orang nak pakai cap ni?
Price range for tees maybe rm130 and newera cap cincai2 price rm199 kot..aku xsure! Kisah apa!
 
 
via : thehundreds

james bond and UNDEFEATED

Posted on 4:35 AM

kalau dibaca title post mesti semua orang ingat movie 007 james bond tak terkalah. salah yer kawan2 post kali ni pasal UNDEFEATED. selalu kalau yang tahu pun mesti pasal tees die yg simple dan nice. wow! James Bond adalah co-founder UNDFTD and dorang start dengan bukak kedai sneakers. lepas tu baru dorang buat clothing dorang maybe around 2001 kot. im not so sure bout it!

wow.....


james bond! co-founder UNDFTD (kembang hidung)

banyak juga undfeated collaborate denngan sneakers and i will show it to u guys! eventho tees pn ada..hehehehehe..disney X undefeated terbaik!!





banyak lagi tapi takat nie jer aku nk sumbat!
and this is the new collection..hell yeah..u can get this stuff at SHOWROOM times square! thanks SHOWROOM!

so kalau korang nak UNDFTD tees..leh try dapatkn dekat SHOWROOM times square bt the price of a tee is rm150..yeeehaaaa..no no cheap! ok! sneakers tu nasib kalau dorang bawak masuk! and hoodie tu rm399..hehehehehe..promote! pergi cls pakai hoodie goofy! nice!

GT5 dan ps3!

Posted on 3:51 AM

dah lama aku xupdate. acutally aku makin malas nak update sebab aku ada teman baru dan life baru. yer laa aku dah jd student balik kt UiTM shah alam dengan tiap2 sem aku rasa makin beban dengan apa yang aku belajar. tapi aku try nak buat bende ni jadi senang. hahahahahahaha!

kali ni aku nak cerita pasal GRAN TURISMO


game ni dari sekolah aku gila n sebab game ni la aku selalu habis duit time form 1 pergi CC men ps1. mahal kot rate time tu rm5 sejam. cis sebab bapak aku xsuka sgt aku men game. tapi aku habis duit dekat CC. so sama gak laa kan.

so GT plg latest GT5 laaaa! aku pun xsure bila game nie kuar tapi memang target aku bila game ni kuar aku akan rembat trus ps3 kt kedai apek kt kuatan. damn game nie keluar bulan 11 tahun lepas. lucky for me aku ada duit lagi time tu! BUT ramai tak suka sangat game ni sebab dorang prefer need for speed (losers edition) woi NFS senang sangat laa woi nak main. try dulu GT mesti korang cakap macam haram nak control kereta. pssstttttt..nmpak tak logo kat atas tu? bawah logo tulis THE REAL DRIVING SIMULATOR! hahahaha..

time aku beli ps3 aku tak beli lagi GT5. aku beli kt forum lowyat sebab situ lagi murah and boleh nego price. kalau nak compare ngan price Kuantan yang mahal nak mampus. kt Kuantan price 229 kot and dekat forum LYN korang leh dpt around 185 camtu and region yg aku beli region1(region us). murah kot!

nie aku tunjuk korang pulak collecters edition and bundle edition for ps3!


Ni dia collecters edition and GT5 ps3 bundle(color biru tu!)
nak tau price? rajin2 laa ke forum LOWYAT!!