DATSUN

Posted on 10:40 PM

bila dengar jer DATSUN dah tau dah kereta buruk old skool yg confirm awek xkan naik. Heran ke apa aku nak naik xnak yang penting aku suka. Nak cerita pasal origins DATSUN ni senang cerita asal Jepun laa dan Nissan punya. Pendek jer origin DATSUN aku cerita nak tau lebih lanjut google DATSUN. Aku minat DATSUN lama sebab kalau di buat laa elok2 nampak menarik juga macam Mini. Buruk kot dulu2 tapi sekarang sebab ramai orang minat terus cam naik plak nama Mini (bkan Cooper S baru yang aku ceria ni). Macam biasa laa aku tunjuk gambar2 nie tapi kejap jer post nie..bhayaaaaaaaaa..


cukup takat ni jer laa..compare..

HUF d MYS!

Posted on 1:31 AM

HUF ni tuk skaters mainly tapi saper kisah sebab dah kalau nak pakai memang orang pakai jugak. HUF stuff korang boleh dapat dekat KROOKZ Times Square the one and only store in Malaysia that bring over all HUF stuff from San Francisco. WTF! So korang kena laa ke TIMES SQUARE yer! Aku suker dengan fitted HUF dan kasut X dorang sebab memang cun dan different. Tees dia ok gak tapi satu jer simple dan saper yang simple sgt boleh laa try HUF.

fitted ni sumer ada kat Krookz dan kalau nak lagi pic tees check kt www.hufsf.com

Nike Air Max 1 Infrared kembali?

Posted on 3:12 AM


Air Max 1 Infrared
Release Date (again) : July 2010
This is Infrared 2010..dont miss it like before! but this picture is not 10' infrared and its actually 08' infra..sorry guys!

adidas transform pack? (stan smith hide and seek)

Posted on 7:22 AM

Malaysia still tak masuk transform pack ni tapi menarik gak dan confirm aku tak pakai kalau beli pun!
So apa yang aku tau pack nie ada lima sneakers and memang complete bagi aku for a pack! 
Nizza, Samba, Superstar 80, Forum Mid, Stan Smith.







Ok ni jer gambar yang senang aku nak upload tapi nanti aku bagitaw details.

Stan Smith = from mid to low
Superstar 80 = Tongue (fokus skit baru nampak diff)
Forum Mid = Cover lace kot?
Samba = Cover lace lagi kot?
Nizza = boleh jadi hi and low (style)

If dah masuk Malaysia, akan aku update dengan price sekali ok!!

adidas with diesel?

Posted on 9:29 AM

dah lama dah jeans diesel collab dengan adidas. aku rasa 2 taun lepas maybe tapi time aku kat aussie aku ada jumpe but mahal sangat la (diesel memang laa mahal) lawa sebab entah la aku pun tak sure!

kat Malaysia tak masuk pun! damn!

adidas stan smith Hide&Seek 80s aka Stan Smith "Transformer"

Posted on 8:50 PM


Nama Hide and Seek tu orang lain yang bagi tapi aku bagi nama Transformer sebab mmg kasut ni boleh transform dari mid ke low! Memang lawa dan apa yang aku tau ada dua colour kasut ni and so maybe kasut ni ada di Adidas Originals Pavillion sebab situ memang selalu bawak masuk kasut rare juga tapi cepat habis so kena cepat guys! Aku ke KL hari ni so maybe aku akan angkut sepasang xpun dua2 sekali sebab boleh wat DS! Tapi next week vans C&C sampai pulak. Aduuhhhh well ni laa pic yang aku songlap, Thanks! From low to mid and from mid to low! Nice!

Sarawak Aveneu Queensland??

Posted on 1:21 AM