GT5 dan ps3!

Posted on 3:51 AM

dah lama aku xupdate. acutally aku makin malas nak update sebab aku ada teman baru dan life baru. yer laa aku dah jd student balik kt UiTM shah alam dengan tiap2 sem aku rasa makin beban dengan apa yang aku belajar. tapi aku try nak buat bende ni jadi senang. hahahahahahaha!

kali ni aku nak cerita pasal GRAN TURISMO


game ni dari sekolah aku gila n sebab game ni la aku selalu habis duit time form 1 pergi CC men ps1. mahal kot rate time tu rm5 sejam. cis sebab bapak aku xsuka sgt aku men game. tapi aku habis duit dekat CC. so sama gak laa kan.

so GT plg latest GT5 laaaa! aku pun xsure bila game nie kuar tapi memang target aku bila game ni kuar aku akan rembat trus ps3 kt kedai apek kt kuatan. damn game nie keluar bulan 11 tahun lepas. lucky for me aku ada duit lagi time tu! BUT ramai tak suka sangat game ni sebab dorang prefer need for speed (losers edition) woi NFS senang sangat laa woi nak main. try dulu GT mesti korang cakap macam haram nak control kereta. pssstttttt..nmpak tak logo kat atas tu? bawah logo tulis THE REAL DRIVING SIMULATOR! hahahaha..

time aku beli ps3 aku tak beli lagi GT5. aku beli kt forum lowyat sebab situ lagi murah and boleh nego price. kalau nak compare ngan price Kuantan yang mahal nak mampus. kt Kuantan price 229 kot and dekat forum LYN korang leh dpt around 185 camtu and region yg aku beli region1(region us). murah kot!

nie aku tunjuk korang pulak collecters edition and bundle edition for ps3!


Ni dia collecters edition and GT5 ps3 bundle(color biru tu!)
nak tau price? rajin2 laa ke forum LOWYAT!!