james bond and UNDEFEATED

Posted on 4:35 AM

kalau dibaca title post mesti semua orang ingat movie 007 james bond tak terkalah. salah yer kawan2 post kali ni pasal UNDEFEATED. selalu kalau yang tahu pun mesti pasal tees die yg simple dan nice. wow! James Bond adalah co-founder UNDFTD and dorang start dengan bukak kedai sneakers. lepas tu baru dorang buat clothing dorang maybe around 2001 kot. im not so sure bout it!

wow.....


james bond! co-founder UNDFTD (kembang hidung)

banyak juga undfeated collaborate denngan sneakers and i will show it to u guys! eventho tees pn ada..hehehehehe..disney X undefeated terbaik!!





banyak lagi tapi takat nie jer aku nk sumbat!
and this is the new collection..hell yeah..u can get this stuff at SHOWROOM times square! thanks SHOWROOM!

so kalau korang nak UNDFTD tees..leh try dapatkn dekat SHOWROOM times square bt the price of a tee is rm150..yeeehaaaa..no no cheap! ok! sneakers tu nasib kalau dorang bawak masuk! and hoodie tu rm399..hehehehehe..promote! pergi cls pakai hoodie goofy! nice!